Service nodig?

Ook dat kunnen wij voor u verzorgen!

Wij bieden uitstekende service voor uw Sinoboom hoogwerker en regelen dit voor u van A tot Z. Vragen over onderhoud, transport en nieuwe onderdelen? Neem contact met ons op! 

Indien uw machine onderhoud behoeft of gekeurd moet worden, haalt onze transportafdeling uw machine graag even op. Onze chauffeur brengt, indien noodzakelijk, direct een vervangende machine mee, waardoor u uw werkzaamheden gewoon kunt voortzetten. Meer informatie? Lees verder en neem direct contact met ons op!

Hoogwerker onderdelen Sinoboom

Onderdelen & Garantie

Sinoboom hoogwerkers hebben standaard één jaar volledige garantie. Ondanks onze zorgvuldige kwaliteitscontrole kan het zijn dat er een nieuw onderdeel nodig is voor uw aangeschafte hoogwerker. Heeft u een nieuw onderdeel nodig of vragen over de garantie? Onze technisch bekwame medewerkers staan u graag te woord en geven u graag persoonlijk advies. Neem direct contact met ons op.

Ik heb een nieuw onderdeel nodig
Hoogwerker onderhoud

Onderhoud

Sinoboom hoogwerkers zijn dusdanig ontworpen dat onderhoud eenvoudig uitgevoerd kan worden. Alle onderdelen zijn eenvoudig bereikbaar en door een eenvoudig technisch onderlegde firma (of uzelf) te verzorgen of te vervangen. Wilt u dat wij het doen? Ook dat kan uiteraard. Onze monteurs helpen u graag verder. Onderhoud nodig? Neem hieronder direct contact met ons op.

Ik heb onderhoud nodig
Sinoboom hoogwerker transport

Transport

Uiteraard is het mogelijk om zelf een of meerdere aangeschafte machines bij ons op te halen. Wij zijn gevestigd in Zuid-Nederland. Heeft u zelf geen transportmogelijkheden? Geen probleem. Wij rijden dagelijks met diverse combinaties door de Benelux en kunnen de machine voor een scherpe prijs voor de deur afleveren. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Ik wil een afspraak maken

Neem contact met ons op!